Novetat Angle Editorial Gener: "Ciutat de vidre" d'Auster, Karasik i Mazzuchelli

Ja a la venda

CIUTAT DE VIDRE
Paul Auster, Paul Karasik i David Mazzuchelli
Colecció Narratives 39
Rústica. 152 pàg. B/N
14,50 €

La novel·la gràfica Ciutat de vidre, de Paul Auster, apareix per primera vegada en llengua catalana.

Angle Editorial publica en català una obra de culte, la millor adaptació gràfica d'una de les millors novel·les de Paul Auster.

La novel·la gràfica Ciutat de vidre és considerada un dels millors cent còmics del segle XX, un llibre de culte. La trama flueix entorn la figura de Quinn, en altres temps poeta i ara, després de la mort de la seva esposa i el seu fill, escriptor de novel·la negra. Immers en la solitud en una ciutat bulliciosa, la seva vida trobarà un al·licient quan algú el truca insistentment a mitja nit, confonent-lo amb un detectiu anomenat Paul Auster. Quinn, encuriosit, decidirà suplantar l'enigmàtic Auster per apropar-se a la figura d'un personatge enigmàtic, dèbil i espantadís. L'estrany individu li demana protecció davant del seu pare, un home amb un passat i un present ben foscos.

Amb la novel·la Ciutat de vidre, Paul Auster va iniciar la cèlebre Trilogia de Nova York, una autèntica fita de la novel·la nord-americana dels darrers anys i que consagrava Auster com un clàssic contemporani. De la mà dels dibuixants David Mazzucchwelli i Paul Karasik, Ciutat de vidre es va convertir en una novel·la gràfica, una magnífica adaptació visual d'una història plena de laberints al cor de Nova York.

Etiquetas: