Properes novetats de Glénat en català

JOE BAR TEAM
Bar2
Col.lecció Joe Bar
3 volums a color

Els motoristes Too Fast Edi, Joe Cromwell i els altres han posat a punt els seus motors i ens presenten les seves esbojarrades aventures. Els nostres motoristes preferits tornen per primer cop en català i en una edició que recull els sis àlbums en 3 volums.


L'INCAL
Alejandro Jodorowsky - Moebius
Col.lecció Compactes Glénat
2 volums a color

Genial obra de ciència ficció protagonitzada per l'anti-heroi John Difool, un detectiu de pa sucat amb oli que, acompanyat per un estrany ocell, serà capaç de moure's pel terreny de la metafísica gràcies a l'enorme poder del cobejat "incal". Una perfecta combinació dels elements clàssics de la ciència ficció i la fantasia, barrejats amb metafísica i un toc d'ironia, amb un look post-ciberpunk magistral.


SAMBRE
Yslaire - Balac
Col.lecció Compactes Glénat
Volum únic a color

Història d'un amor impossible entre dos joves de diferent classe social, ambientada a la França revolucionària de 1848. Tensió, romanticisme, violència, crudesa, tragèdia, engany... totes les emocions portades al límit en aquesta apasionada història.


LA NISSAGA DELS METABARONS
Alejandro Jodorowsky - Juan Giménez
Col.lecció Compactes Glénat
3 volums a color

Sèrie sobre la història d'una dinastia de guerrers perfectes coneguts com els Metabarons. Ubicada temporalment en diverses generacions, explica la crònica vital de cinc d'ells, combinant extraordinàriament fantasia i ciència ficció.


TRAÇ DE GUIX
Miguelanxo Prado
Col.lecció Traços
Volum únic a color

Primera història llarga d'aquest autor, guanyadora de molts premis a nivell internacional dels quals destaquen el Premi a la Millor Obra al Saló del Còmic de Barcelona i el Premi Alph Art a Angoulême, ambdós en 1994, i la seva nominació als Premis Eisner a la categoria de Millor Pintor en 1995. Es tracta d'una reflexió sobre la condició humana, la incomunicació i la soledat, abordades amb una sensibilitat exquisida.

Etiquetas: